Wat is de bedoeling in juni?

Sportcampus de Pelikaan is een onderneming die de mogelijkheden om te sporten in Zwolle breed probeert te stimuleren. Hiervoor leent het complex de Pelikaan zich uitstekend. Er zijn vele mogelijkheden, er is veel ruimte en de faciliteiten zijn basic, maar top geregeld.

Thijs Jan van den Berg (initiatiefnemer) heeft oa geïnvesteerd in een speedsoccer complex. Deze bestaat uit twee kunstgrasvelden met de afmeting van 15 bij 30 meter, met rondom boarding en uiteraard twee goals. Boven de boarding zijn netten gespannen, waardoor de bal continu in het spel blijft. Het spelen van speedsoccer is nog relatief onbekend, maar is erg leuk om te doen en ook intensief.

Om de bekendheid van het spel en van de mogelijkheden in Zwolle bij de Pelikaan te vergroten, is het de bedoeling dat in de maand juni (als competities gestopt zijn en velen nog niet weg zijn voor vakantie) een aantal toernooien georganiseerd worden. Vrijblijvend, met teams die het leuk vinden om te ervaren wat het is en geïnteresseerd zijn. De hal is vanaf april tot en met september niet overdekt, dus in de buitenlucht. Tussen oktober en maart staat er een Poly-Ned overkapping overheen, waardoor het indoorsoccer wordt.

 

Wat is indoorsoccer of speedsoccer?

Voetballen op kunstgras. Van oktober tot april in de overdekte & verwarmde blaashal van Poly-Ned en in de zomer lekker buiten.  Uniek voor Zwolle en omgeving. De twee officiële speedsoccor velden liggen op sportpark De Pelikaan, midden in het groen.

Wat is Indoor Soccer Zwolle:
-Twee  kunstgras voetbalarena’s van 15 x 30 meter
-Soccer Lounge met TV, wifi
-Kleedkamers/douches

Waarom Indoor Soccer Zwolle:
-Voetbalplezier voor iedereen
-Altijd voetbalweer
-Fifa kunstgras
-Soccer Lounge
-Online boeken

Voor wie is Indoor Soccer Zwolle:
-Groepen
-Teams
-Vrienden
-Onderwijs
-Clubs en BVO’s