fbpx

Overnachtingen

[lead centered=”no”]Overnachtingen voor jong en oud[/lead]

Sportcampus de Pelikaan is een veelzijdige groepsaccommodatie gelegen in Zwolle. Je kunt hier genieten van de bosrijke omgeving en de gezelligheid van de Agnietenplas. Dankzij de vele faciliteiten die de Sportcampus te bieden heeft is er altijd wel iets te beleven. Uiteraard kun je gebruik maken van de faciliteiten die op en rond het terrein liggen zoals de beachvelden, hockeywaterveld, korfbalvelden, tennisbanen, boardingvoetbalvelden, Landstede Sportcentrum, Zwembad de Vrolijkheid en grote groenstrook. Tevens beschikt de accommodatie over gratis wifi.

 

 

De ideale groepsaccomodatie voor elk gezelschap

Groepsaccommodatie Sportcampus de Pelikaan in Zwolle biedt enorm veel mogelijkheden voor ieder gezelschap. Of je nu met de hele familie wilt overnachten, met je sportteam op trainingskamp wil of met jouw school op uitwisseling gaat, alles is mogelijk!

Sportcampus de Pelikaan neemt graag het werk uit uw handen en heeft een volledig draaiboek voor een fantastisch meerdaagse. Betaalbaar, van goede kwaliteit en de prijzen zijn (indien gewenst) inclusief eten, drinken en overnachten.

 

Facilitaire mogelijkheden
De Sportcampus beschikt als onafhankelijke sportaanbieder over een ongekend aantal faciliteiten. In ons hoofdgebouw serveren wij koffie/thee/fris, lunch, diner, buffet en/of barbecue. Een vending machine is aanwezig. Direct rondom de campus bevinden zich:

  • 8 kunstgras tennisbanen,
  • 3 kunstgras sportvelden,
  • 2 speedsoccervelden (’s winters overdekt)
  • 1 (hockey) waterveld,
  • 2 voetbalvelden,
  • beachsport accommodatie,
  • vijver met grasveld
  • bosgebied.

 

Slaapgelegenheid
Op onze campus is er plek voor 56 personen, verdeeld over 7 slaapzalen. Doe hier een virtuele tour over onze campus en bekijk alle faciliteiten.

 slaapgelegenheid_1_web horeca_2_web

Meer informatie? Laat hieronder uw gegevens achter en binnen 24 uur nemen wij contact op.. U kunt ons ook
bereiken op 038 – 467 2442.


________________________________________________________________________________________________

[contact-form-7 id=”2656″ title=”Aanvraag Sport & Onderwijs”]

[recent_posts cat=”news” title=”Laatste nieuws”]