fbpx

Zaterdag 26 en zondag 27 augustus waren 50 frisbeeers te gast op de Sportcampus voor een leuke 2 daagse. Met mensen uit binnen en buitenland was het weer een zeer bond gezelschap.

De frisbeevereniging Bluefingers Ultimate Frisbee uit Zwolle zorgden voor een leuk en goed georganiseerde 2 daagse met diverse activiteiten. Na het inchecken en de verdeling van de slaapkamers werd er een beachtoernooi gespeeld van 4 tegen 4 door alle zeer enthousiaste aanwezigen. Na het toernooi werd de avond voort gezet in het centrum van Zwolle waar er goed werd gefeest.

De zondag ochtend stond in het teken van rustig beginnen met een goed ontbijt op de Sportcampus de Pelikaan. Aansluitend hierop werd er weer een toernooi gespeeld van 5 tegen 5, maar dan nu op gras. Door onder andere de ideale weersomstandigheden kon ook deze dag weer afgevinkt worden als een geslaagde dag met veel spelplezier en veel goede contacten tussen vrienden en nieuwe vrienden.

Na de prijsuitreiking was het weer tijd om naar huis te gaan voor alle sporters, maar wel met de wetendheid dat vanaf begin september de City Leauge van start gaat. Voor meer informatie kijk op www.bluefingersultimate.nl

_DSC2413_DSC2414 _DSC2415 _DSC2416 _DSC2417 _DSC2418