Vrijgezellenfeest

Stel, je hebt toegezegd om een vrijgezellenfeest te organiseren. De keuze is reuze, maar waar vind je nu een ideale locatie en geschikte omgeving?

Sportcampus De Pelikaan kent een prima bereikbaarheid, voldoende gratis parkeergelegenheid en ligt ietwat afgelegen. Binnen en buiten zijn er voldoende mogelijkheden voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest.

Je kunt ervoor kiezen om gezellig op de sportcampus te blijven en daar van allerlei (sportieve) dingen te doen. Dat kan zowel binnen als buiten.

De medewerkers van Sportcampus De Pelikaan kunnen de catering (eten en drinken) geheel verzorgen. Het is ook mogelijk om helemaal zelf je vrijgezellenfeest samen te stellen. Uiteraard horen hier wel de nodige regels bij.

Alvast in de feestelijke stemming komen? Laat je dan nader informeren door de medewerkers van Sportcampus De Pelikaan. Klik hier om meer te weten.

Thijs Jan is een ondernemer pur sang. Hij is vaak het eerste aanspreekpunt, maar je zult hem ook vaak genoeg tegenkomen op de Campus waar hij meehelpt met de organisatie van evenementen, diverse werkzaamheden verricht of gewoon een praatje komt maken of alles nog naar wens is.

Thijs Jan van den Berg

Wilt u iets vragen?