Vriendenweekend

Samen zijn met je vrienden, tijd voor een goed gesprek en veel gezelligheid. Afgewisseld met sportief bezig zijn. Denk eens aan een potje voetbal, hockey of tennis. Of een mountainbiketocht, een fietsrondje Zwolle of GPS-wandeltocht. En wat dacht je van bootcamp, bubblevoetbal of beachvolleybal?

Nog even de sportieve faciliteiten op een rijtje:

1 Kunstgras voetbalveld (FIFA PRO) met verlichting en eigen kleedaccommodatie.
1 Hockeywaterveld met verlichting.
2 Kunstgrasvelden.
1 Indoorsport accommodatie (2100 m2) met onder andere 2 boardingvoetbalvelden.
9 Kunstgras tennisbanen met verlichting.
Pannakooi.
Beachsportaccommodatie voor onder andere volleybal, voetbal, tennis, hockey, rugby.
Groenstrook.
Bosgebied.

Natuurlijk hoef je niet sportief bezig te zijn. We moeten tenslotte al zoveel tegenwoordig. Wellicht kies je juist voor tijd voor en met elkaar. In dat geval is een rustige locatie, die prima te bereiken is, voldoende voor jou en je vrienden. Dat kan natuurlijk ook.

Voor eten en drinken kan gezorgd worden, maar dat hoeft niet. Het personeel steekt met plezier de barbecue voor je aan. Je kunt er ook voor kiezen om dat allemaal uit handen te geven en zo samen jouw ideale vriendenweekend te beleven.

De medewerkers van Sportcampus De Pelikaan kunnen goed organiseren, faciliteren, maar ook prima luisteren naar jouw wensen. Klik hier om meer te weten.

Thijs Jan is een ondernemer pur sang. Hij is vaak het eerste aanspreekpunt, maar je zult hem ook vaak genoeg tegenkomen op de Campus waar hij meehelpt met de organisatie van evenementen, diverse werkzaamheden verricht of gewoon een praatje komt maken of alles nog naar wens is.

Thijs Jan van den Berg

Wilt u iets vragen?