fbpx

Het is een jaarlijks terugkerende hoofdbreker: heeft een trainingskamp nou nut of niet? De een zegt van wel en is van mening dat een trainingskamp de beste voorbereiding is op de eerste of tweede seizoenshelft, anderen vinden trainingskampen een nutteloze geldverspilling en zijn van mening dat je je beter in eigen omgeving kunt voorbereiden op de rest van het seizoen. Wat is uw mening? Laat het weten in een reactie!

 

Header_Schoolkamp_299

 

Thijs Jan van den Berg “Een trainingskamp is nuttig!”
Het kan nooit kwaad om er met de selectie een weekje tussenuit te knijpen naar een andere locatie. Alles is in die periode gericht op jouw sport en daar word je als speler niet slechter van. Bovendien groei je in die periode als groep dichter naar elkaar toe. De onderlinge sfeer, die dankzij de prima prestaties tot dusver al goed is, verbetert daar alleen maar door. Daar gaan we de vruchten van plukken.

Het dagelijks meerdere keren trainen en spelen van een tweetal oefenduels onder prima omstandigheden (trainingsaccomodatie, overnachtingsmogelijkheden ) maakt dat het trainingskamp een goede en nuttige voorbereiding is op de tweede seizoenshelft of de start van het nieuwe seizoen.

 

Compleet verzorgd trainingskamp in Zwolle bij de Sportcampus!

Wil jij helemaal weg van huis en een ideaal trainingskamp hebben? Kies dan voor een meerdaagse sportkamp met overnachtingen, met jou team bij de Sportcampus de Pelikaan in Zwolle. Door samen veel te trainen zullen jullie als team ontzettend veel leren. Maar naast hard trainen zijn er ook voldoende mogelijkheden om samen te ontspannen tijdens leuke activiteiten. We hebben een heel cool programma voor je bedacht! Kortom, de mooiste en beste start voor jou en je team van Nederland!

 

Voor meer informatie: info@sportcampusdepelikaan.nl

 

1