Toernooien

In de winter is die goed zichtbaar vanaf de A28. De grote witte Indoor Soccer Zwolle hal op Sportcampus De Pelikaan, waar zich twee soccervelden in bevinden. De ideale gelegenheid voor voetbaltrainingen, -wedstrijden en ook -toernooien.

Al veel voetbalclubs maakten gebruik van deze geweldige faciliteit. Best logisch ook, want zeg nou zelf. Het is overdekt voetbal en je hebt geen last van de winterkou of winterse omstandigheden. Dat wil toch iedereen?

Van jong tot oud, voetballers uit Zwolle, maar uit de verre omgeving komen naar de indoor soccerhal. De bereikbaarheid is prima. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de ingang van de Sportcampus De Pelikaan. En wat te denken van de moderne kleedruimtes en douches. Ideaal toch?

Even nagenieten van de sportieve gebeurtenissen? Dat kan, binnen of buiten onder het genot van wat drinken of eten.

Graag informeren de medewerkers van Sportcampus De Pelikaan je over de mogelijkheden. Klik daarvoor hier.

Thijs Jan is een ondernemer pur sang. Hij is vaak het eerste aanspreekpunt, maar je zult hem ook vaak genoeg tegenkomen op de Campus waar hij meehelpt met de organisatie van evenementen, diverse werkzaamheden verricht of gewoon een praatje komt maken of alles nog naar wens is.

Thijs Jan van den Berg

Wilt u iets vragen?