fbpx

WAT KAN EEN TRAININGSKAMP VOOR JOUW TEAM BETEKENEN?

Het is een jaarlijks terugkerende hoofdbreker: heeft een trainingskamp nou nut of niet? De een zegt van wel en is van mening dat een trainingskamp de beste voorbereiding is op de eerste of tweede seizoenshelft, anderen vinden trainingskampen een nutteloze geldverspilling en zijn van mening dat je je beter in eigen omgeving kunt voorbereiden op de rest van het seizoen. Wat is uw mening? Laat het weten in een reactie!

Thijs Jan van den Berg “Een trainingskamp is nuttig!”
Het kan nooit kwaad om er met de selectie een weekje tussenuit te knijpen naar een andere locatie. Alles is in die periode gericht op jouw sport en daar word je als speler niet slechter van. Bovendien groei je in die periode als groep dichter naar elkaar toe. De onderlinge sfeer, die dankzij de prima prestaties tot dusver al goed is, verbetert daar alleen maar door. Daar gaan we de vruchten van plukken.

Het dagelijks meerdere keren trainen of spelen van een oefenduel onder prima omstandigheden (trainingsaccomodatie, overnachtingsmogelijkheden ) maakt dat het trainingskamp een goede en nuttige voorbereiding is op de tweede seizoenshelft of de start van het nieuwe seizoen.

Compleet verzorgd trainingskamp in Zwolle bij de Sportcampus!
Er zijn meerdere programma’s beschikbaar. Van vroeg tot laat, waarbij het trainen of wedstrijden spelen centraal staat. Daarnaast kun je gebruik maken van Bubbelvoetbal, Team Fun Zone of een spelletjes- of filmavond houden. Maar er is ook ruimte voor een eigen avondactiviteit.
Uiteraard wordt er voor voldoende eten en drinken gezorgd.

Meer weten over de opties en prijzen van een trainingskamp op Sportcampus De Pelikaan? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Thijs Jan is een ondernemer pur sang. Hij is vaak het eerste aanspreekpunt, maar je zult hem ook vaak genoeg tegenkomen op de Campus waar hij meehelpt met de organisatie van evenementen, diverse werkzaamheden verricht of gewoon een praatje komt maken of alles nog naar wens is.

Thijs Jan van den Berg

Wilt u iets vragen?