TEAMBUILDING ALS BASIS VAN EEN GOEDE VERGADERING

Er is niks op tegen om vergaderingen binnen eigen bedrijfsmuren te houden. Het is snel te realiseren, voordelig en gemakkelijk! Wij waren benieuwd waarom onze gasten toch voor een externe locatie zoals de Sportcampus kiezen. Natuurlijk spelen capaciteit en aanvullende faciliteiten hierbij een rol, maar waren nog vijf opvallende (en erg logische) redenen! Deze zetten we graag voor u op een rij:

INSPIRERENDE OMGEVING
Vergaderlocaties bieden vaak een inspirerende omgeving. Wilt u ruimte voor creativiteit bewerkstelligen dan is buiten vergaderen een idee. Maar ook de mogelijkheid om tussendoor een “frisse neus” te halen, of te lunchen op een boot kan veel effectiever zijn dan in de huidige omgeving waar u dagelijks werkt.

NIET GESTOORD WORDEN
Zit u er net met z’n allen lekker in, wordt u gestoord door een collega die de vergadering binnen loopt om wat te vragen. Deze kans is op een externe locatie veel minder groot. Hierdoor kan iedereen met volledige aandacht aan de slag.

URGENTIE BESEF
Doordat u investeert in een vergadering op een externe locatie, geeft u direct een bepaalde lading en prioriteit aan de onderwerpen die op de agenda staan. De genodigden zullen minder snel geneigd zijn om zich af te melden en zich actiever opstellen door de verwachtingen die u als organisator schept.

FACILITEITEN EN ERVARING
Vergaderlocaties beschikken doorgaans over de allernieuwste vergaderbenodigdheden. Hierdoor kunt u zorgeloos aan de vergadering beginnen. Goede visuele middelen, flip-overs, brainstormkits en brainfood zijn bij een externe locatie de normaalste zaak van de wereld.

TEAMBUILDING
Door een activiteit aan een vergadering te koppelen verandert de groepsdynamiek. U leert elkaar beter kennen waardoor een vergadering actiever wordt en er beter wordt samengewerkt. Bij een externe locatie zijn hiervoor vaak meer mogelijkheden dan binnen het eigen bedrijf.

Thijs Jan is een ondernemer pur sang. Hij is vaak het eerste aanspreekpunt, maar je zult hem ook vaak genoeg tegenkomen op de Campus waar hij meehelpt met de organisatie van evenementen, diverse werkzaamheden verricht of gewoon een praatje komt maken of alles nog naar wens is.

Thijs Jan van den Berg

Wilt u iets vragen?