fbpx

Sportdag met collega’s

[lead centered=”no”]Sportief met collega’s[/lead]
Sportcampus de Pelikaan is uitermate geschikt voor een sportdag voor uw bedrijf. Door de aanwezigheid van onder andere drie sportvelden, een beachveld, tennisbanen, een soccerarena en een enorme groenstrook met aangrenzend bos, zijn er tientallen sportieve activiteiten mogelijk.


Begeleiding

Desgewenst kunnen wij de sportdag voor u volledig laten begeleiden door professionele instructeurs, maar u eigen organisatie- of evenementenbureau is natuurlijk ook van harte welkom.


Sportlounge

Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van onze sportlounge met terras. Hier kunt u genieten van bijvoorbeeld een lunch, buffet, een BBQ of borrel. Hoe de sportdag eruit komt te zien kunt u samen met ons op locatie beslissen.

SPORTCAMPUS PELIKAAN ZWOLLE

 

Volop ruimte
Door het uitgestrekte terrein en de legio mogelijkheden kunnen wij gemakkelijk een sportevenement voor grotere partijen organiseren. Wij nodigen u graag uit op locatie om de mogelijkheden met u te bespreken.

 

Meer informatie? Laat hieronder uw gegevens achter en binnen 24 uur nemen wij contact met u op. U kunt ons ook bereiken op 06-81088822.
________________________________________________________________________________________________

[contact-form-7 id=”2650″ title=”Aanvraag Sport Events Zwolle”]

[recent_posts cat=”news” title=”Laatste nieuws”]