SPORTCAMPUS INTERNATIONAL PROGRAM

Sportcampus de Pelikaan staat bekend als sportieve groepsaccommodatie die op een prettige manier onderdak biedt aan internationale studenten van diverse opleiding MBO/HBO en Universiteit. De groepsaccommodatie is geschikt voor groepen tot 60 personen. Sportcampus de Pelikaan onderscheidt zich door een persoonlijke benadering en flexibiliteit: in overleg met de opdrachtgever wordt maatwerk geleverd. Geen massaproductie maar een persoonsgerichte benadering waardoor de internationale student zich prettig maar bovenal veilig en thuis voelt.

Om nog verder te ontzorgen presenteert Sportcampus de Pelikaan het Sportcampus International Program. Dit programma laat internationale studenten op een geheel eigen en unieke wijze kennis maken met de Nederlandse cultuur in het algemeen en de regionale bijzonderheden van Zwolle en directe omgeving in het bijzonder.

Benieuwd naar wat wij voor jouw groep kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

Thijs Jan is een ondernemer pur sang. Hij is vaak het eerste aanspreekpunt, maar je zult hem ook vaak genoeg tegenkomen op de Campus waar hij meehelpt met de organisatie van evenementen, diverse werkzaamheden verricht of gewoon een praatje komt maken of alles nog naar wens is.

Thijs Jan van den Berg

Wilt u iets vragen?