Wil jij helemaal weg van huis en een ideaal trainingskamp hebben? Kies dan voor een meerdaagse sportkamp met overnachtingen, met jou team bij de Sportcampus de Pelikaan in Zwolle. Door samen veel te trainen zullen jullie als team ontzettend veel leren. Maar naast hard trainen zijn er ook voldoende mogelijkheden om samen te ontspannen tijdens leuke activiteiten. We hebben een heel cool programma voor je bedacht! Kortom, de mooiste en beste start voor jou en je team van Nederland!

All-In

Alle organisatie en zorg van een sportief trainingskamp uit handen geven? Je helemaal laten verrassen door de mooie omgeving? Net als door de vele sportieve mogelijkheden? En op en top samen beleven? Dat kan allemaal.
De medewerkers van Sportcampus De Pelikaan verzorgen jouw trainingskamp graag van begin tot eind.

Er zijn meerdere programma’s beschikbaar. Van vroeg tot laat, waarbij het trainen of wedstrijden spelen centraal staat. Daarnaast kun je gebruik maken van Team Fun Zone of een spelletjes- of filmavond houden. Maar er is ook ruimte voor een eigen avondactiviteit.
Uiteraard wordt er voor voldoende eten en drinken gezorgd.

Meer weten over de opties en prijzen van een all-in trainingskamp op Sportcampus De Pelikaan? Klik hier.

Zelf Samenstellen

Natuurlijk is het ook mogelijk om op Sportcampus De Pelikaan zelf een trainingskamp te organiseren. Aan de hand van de wensen en de mogelijkheden van de sportvereniging, wordt een programma op maat gemaakt. Door de vele faciliteiten is er van alles te realiseren en voldoende samen te beleven.

Meer weten over hoe je een trainingskamp op Sportcampus De Pelikaan zelf kan samenstellen? Klik hier.

Thijs Jan is een ondernemer pur sang. Hij is vaak het eerste aanspreekpunt, maar je zult hem ook vaak genoeg tegenkomen op de Campus waar hij meehelpt met de organisatie van evenementen, diverse werkzaamheden verricht of gewoon een praatje komt maken of alles nog naar wens is.

Thijs Jan van den Berg

Wilt u iets vragen?