Sportcampus de Pelikaan, vlakbij Rotterdam voor sportieve activiteiten het hele jaar door

Samen beleven als team, familie, vriendengroep of gewoon een gezellig personeelsfeest? Op Sportcampus de Pelikaan kan het allemaal. Onze professionele sportfaciliteiten op en buiten de Sportcampus bieden de perfecte gelegenheid voor sportieve activiteiten in de zomer en winter.
Onze unieke locatie bevindt zich op nog geen 150 km van Rotterdam.
Wij bieden mogelijkheden aan tot overnachten en doen er alles aan om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken.

Avontuurlijk en spannend indoor Bubbelvoetbal beschikbaar vlakbij Rotterdam

In dit briljante en spectaculaire voetbalspel, bevinden alle deelnemers zich in een opgeblazen bal. Door deze unieke toevoeging is het mogelijk om je tegenstanders pijnloos omver te kegelen. Deze lachwekkende groepsactiviteit is door iedereen te spelen. Van teamuitjes tot vrijgezellenfeestjes, van bedrijfsfeesten tot familiedagen en van vriendenbijeenkomsten tot sportdagen: Deze beleving moet iedereen een keer ervaren!

Reserveren of vragen?

 

Trainingskamp reserveren?

Met je team ben je de hele dag actief geweest. In de avond geniet je met z’n allen nog even na in de gezellige loungehoek of lekker buiten. Wat is er dan fijner om na zo’n mooie dag, comfortabel te kunnen overnachten op Sportcampus De Pelikaan in plaats van terug te moeten rijden naar Rotterdam?

Het is ook mogelijk de accommodatie exclusief af te huren voor jouw groep. Bijvoorbeeld om er een weekend of midweek te verblijven.

In de sportlounge in het hoofdgebouw is gratis wifi beschikbaar.

Wij hebben maar liefst 62 slaapplaatsen.

 

Reserveren of vragen?

Thijs Jan is een ondernemer pur sang. Hij is vaak het eerste aanspreekpunt, maar je zult hem ook vaak genoeg tegenkomen op de Campus waar hij meehelpt met de organisatie van evenementen, diverse werkzaamheden verricht of gewoon een praatje komt maken of alles nog naar wens is.

Thijs Jan van den Berg

Wilt u iets vragen?