De jeugdspelers van Universidad San Martin de Porres uit Lima, Peru, hebben een goed trainingskamp in Zwolle gehad. Mede dankzij het goede contact met Kike Samillán uit Zwolle konden wij het trainingskamp optimaal faciliteren voor deze talentvolle Peruaanse voetballers.

Tijdens hun trainingsstage in Nederlands hebben ze o.a. de wedstrijd van Ajax-AZ kunnen bewonderen, oefenwedstrijden gespeeld tegen PEC Zwolle en Be Quick, kennis gemaakt met de Nederlandse cultuur en gastvrijheid, teambuilding kunnen doen en kennis gemaakt met onze gasten uit Noorwegen.

 Hun aanwezigheid werd ook opgepakt door de Zwolse bewoners. Zo kwamen er een aantal Zwolse meiden graag even hun Instagram uitwisselen en kwam RTV Focus Zwolle ook langs voor een interview met de spelers. Bekijk hieronder het interview!

Thijs Jan is een ondernemer pur sang. Hij is vaak het eerste aanspreekpunt, maar je zult hem ook vaak genoeg tegenkomen op de Campus waar hij meehelpt met de organisatie van evenementen, diverse werkzaamheden verricht of gewoon een praatje komt maken of alles nog naar wens is.

Thijs Jan van den Berg

Wilt u iets vragen?