fbpx

Woordenboek Dikke van Dale:

 

TRAININGSKAMP:

Meerdaags verblijf van een team op een plek ergens anders, als voorbereiding voor een belangrijke wedstrijd

 

TEAMWEEKEND:

Ploeg mensen die samen zijn de laatste twee dagen van de week, waarop veel mensen niet werken.

 

Hedel 1 Hedel 0 hedel 7

 

Als dit de betekenissen zijn dan waren de mannen van vv Hedel 1 duidelijk op teamweekend. De  mannen hadden namelijk een gezellig teamweekend gepland in Zwolle op de Sportcampus.

 

Vrijdag aan het eind van de middag kwamen de mannen rustig binnen druppelen en werden zij hartelijk ontvangen door Auke op de Sportcampus. Toen iedereen aanwezig was verplaatste de mannen zich richting het stadion van PEC Zwolle om daar een goede bodem te leggen bij het Wokstadion voor de lange avond die nog te wachten stond. De mannen gingen namelijk Zwolle “onveilig maken” zoals ze zelf zijden. Of dit ook daadwerkelijk is gelukt blijft natuurlijk tussen de mannen.

 

Zaterdag werd er eerst heerlijk uitgeslapen en stond er rond de klok van 11 uur een heerlijk brunch voor de heren klaar. Deze bodem was cruciaal om het middagprogramma goed door te komen.

Vanaf 14.00 uur stond er namelijk 2 uur lang een Team Fun Zone programma op het programma #TeamFunZone.

‘s avonds konden de mannen heerlijk barbecueën op de Sportcampus en werd de avond afgesloten in de café Bloopers. Hier hebben de mannen laten zien dat zij een mooi feestje neer kunnen zetten als team aangezien de DJ om de 5 minuten riep “Zijn er nog Brabanders in the house!?” (Dit klopt natuurlijk niet helemaal aangezien Hedel in Gelderland nog net ligt).

 

De mannen kunnen terugkijken op een gezellig weekend en we hopen dan ook graag dat wij ze een volgende keer weer mogen ontvangen.

 

hedel 3 hedel 4 hedel 5 hedel 6