fbpx

Op maandag 30 april en dinsdag 1 mei organiseren wij een professioneel keeperskamp van twee dagen bij de Sportcampus de Pelikaan. Dit keeperskamp kent twee dagen, waarbij er getraind zal worden in verschillende vormen.

 

Er zullen drie a vier veldtrainingen zijn, daarnaast kent het keeperskamp ook twee theorietrainingen waarbij de trainingen worden teruggekeken met nodige feedback en dergelijke. Tijdens deze twee dagen worden de keepers voorzien van een ontbijt, lunch en avondeten. Twee dagen lang zullen de keepers een speciaal programma in eten krijgen dat bestemd is voor een gezond leven als sporter.

 

Ook de tussendoortjes zal gezond en goed zijn voor uw keeper. Naast deze trainingen, zullen de keepers samen met de trainers ook veel plezier beleven. Beide dagen hebben ook teambuildingsactiviteiten in spelvormen. Er zal dan ook zeker aandacht worden besteed aan plezier en gekkigheid voor de kids.

 

Als laatst zullen de keepers gaan verblijven op de sportcampus. De sportcampus is een locatie, waarbij veel jeugdopleidingen van BVO zijn teams ook laat overnachten. Zo zijn PSV, Feyenoord, AJAX en PEC Zwolle clubs geweest, waarbij er met de jeugdteam werd overnacht. De bedden beschikken over een maximale hygiëne en ze slapen gewoon lekker.

 

Wil jij je dus inschrijven voor dit keeperskamp? Doe het dan snel, want er zijn maar 15 plekken beschikbaar. Er zijn nu al 6 inschrijvingen zonder iets open te gooien, dus dat zal snel gaan. Schrijf je in!

 

PS: Als je niet wil slapen, maar wel deelnemen aan de trainingen dan is dat mogelijk, maar wel voor dezelfde prijs. Zie: Bijlage (Poster)

 

 

Met sportieve groet, Eser Elmali

 

The Dutch GK Academy

www.thedutchgoalkeepersacademy.com