fbpx

 

De afgelopen jaren is Eser Elmali hard aan het werk als keeperstrainer om zijn Keepersschool Zwolle van de grond te krijgen. Met inmiddels de standaard woensdagavondtrainingen in de Indoor Soccer hal van 17.00 tot 18.00 op de Sportcampus en op de zondagochtendtraining op de velden van Be Quick’28 is hij goed bezig om een begrip te worden onder de keepers in Zwolle en omgeving. Door zijn enthousiasme, gedrevenheid en kennis, en die van de andere trainers, is Keepersschool Zwolle een mooie weerspiegeling van waar de Sportcampus ook voor staat. Mensen laten genieten van Sport op zijn of haar niveau!

 

De professionaliteit is dan ook terug te vinden in de begeleiding van de keepers. Elke groep groepje keepers krijgt namelijk training van een ervaren trainer die in het betaald voetbal werkzaam is. Dit zorgt er voor dat de trainers voldoende bagage hebben om de jeugdige keepers te blijven laten ontwikkelen. Een mooi voorbeeld van deze ontwikkeling is nu te zien in een kleine documentaire over het leven van een van de trainers Robbert den Dunnen. Voor de beelden klik op de onderstaande video.

 

“Eser: Plezier en ontwikkeling zijn bij mij belangrijke punten. Terwijl keepers plezier hebben op de training wil ik ze naar een hoger niveau brengen, want plezier is een middel waarbij iemand zich ongeacht beter kan presteren dan normaal.”