Zaterdag 28 november gaven de spelers van Jong Oranje de eerste Volvo Jong Oranje Workshops. Dit nieuwe format bestaat uit verschillende, op maat gemaakte hockeyworkshops. De talenten van Jong Oranje heren en dames werden in deze workshops bijgestaan door professionele trainers. Op deze manier kreeg de lokale hockeyjeugd hun favoriete hockeyspecialisme tot in detail uitgelegd. Met ruim 250 kinderen die persoonlijk aandacht kregen van de toppers van morgen een succesvolle middag.

 

Er werden 2 workshoprondes van ruim een uur georganiseerd, waarbij de deelnemers van te voren konden aangeven waar hun interesse naar uitging. Zo gaven de spitsen van Jong Oranje in hun workshops ‘Een nieuwe kijk op scoren’ de deelnemers een bijzondere kijk op doelpunten maken. Voor bijvoorbeeld de middenvelders was er de workshop ‘De perfecte pass’. Hierin wordt de invloed van een echt perfecte pass duidelijk gemaakt door de specialisten. En natuurlijk was er ‘Keepen is een vak’ voor de doelverdedigers. In het totaal waren er zes verschillende workshops.

Workshop 1 – ‘Een nieuwe kijk op scoren’
Workshop 2 – ‘De perfecte pass’
Workshop 3 – ‘Slim zaken doen’
Workshop 4 – ‘Meer dan alleen een bal afpakken’
Workshop 5 – ‘Pre-scannen altijd’
Workshop 6 – ‘Keepen is een vak’

 

Ouders genieten van Volvo Ocean Race-verhaal
Terwijl de talenten op het hockeyveld werden bijgespijkerd, konden de ouders of begeleiders genieten van een Volvo Ocean Race-lezing. Sander Pluijm, ex-Volvo Ocean Race-deelnemer, nam iedereen mee in zijn verhaal en bijbehorende video’s over de 9 maanden lange wedstrijd vol avonturen, afzien en verwondering.

 

1 2

3 4

 

 

Thijs Jan is een ondernemer pur sang. Hij is vaak het eerste aanspreekpunt, maar je zult hem ook vaak genoeg tegenkomen op de Campus waar hij meehelpt met de organisatie van evenementen, diverse werkzaamheden verricht of gewoon een praatje komt maken of alles nog naar wens is.

Thijs Jan van den Berg

Wilt u iets vragen?