Afgelopen weekend waren er volop activiteiten op de Sportcampus. Vrijdagavond kwamen de jongens en meisjes van VOBAKO uit Belgie al aan op de Sportcampus voor een trainings 3 daagse. De korfballers uit Belgie hadden een vol programma met wedstrijden en diverse trainingen tegen DOS’46 uit Nijeveen. Door de samenwerking tussen DOS’46 en de Sportcampus was de link al snel gelegd voor VOBAKO om te overnachten op de Sportcampus. Om namelijk goed te kunnen presteren op het veld als team en heb je goede voeding en goede nachtrust nodig vertelde de trainer van VOBAKO. Deze combinatie met een stuk gezelligheid maakt de Sportcampus voor ons een top locatie.

 

Naast de korfballers waren dit weekend ook weer de dames van het Nederlands Lacrosse team te gast. De dames hadden een pittig weekend aangezien het universiteitsteam van Princton op bezoek kwam uit Amerika. Samen trainen, wedstrijden spelen en vooral veel van elkaar leren was de insteek voor het weekend. Met in totaal 90 speelsters en trainers op de Sportcampus was het dus een echt topsportweekend! Door de goede afstemming vooraf tussen de begeleiding van het Nederlands Lacrosse team en de Sportcampus kunnen we zeggen dat het een geslaagd weekend was.

 

We kunnen nu terug kijken op een mooi weekend vol top prestaties op het veld en veel gezelligheid in de Sportcampus tussen personeel en de gasten. We hopen daarom ook iedereen graag weer te zien!

 

Meer foto’s volgen snel!