fbpx

Groepsaccommodatie

[lead centered=”no”]Dé sportieve groepsaccommodatie van Zwolle[/lead]

Sportkamp of familieweekend? Op Sportcampus de Pelikaan vind je volop mogelijkheden voor Sport & Spel die je kunt combineren met gezellig samenzijn. Laat je verrassen door onze ruime slaapzalen, moderne sanitair en gezellige loungehoek.


Van alle gemakken voorzien

Sportcampus De Pelikaan beschikt over 60 slaapplaatsen, verdeelt over acht ruimtes. Dat maakt De Pelikaan een perfecte groepsaccommodatie voor trainingskampen of familieweekenden. Met de gezellige horeca, moderne sanitaire voorzieningen, diverse sportvelden en slaapplaatsen kan uw verblijf niet meer stuk!

horeca_2_web slaapgelegenheid_1_web
Slaapruimtes

In totaal zijn er zes slaapruimtes. Vier grote slaapzalen waarvan twee slaapzalen geschikt zijn voor acht personen en twee slaapzalen geschikt zijn voor twaalf personen. Daarnaast zijn er twee luxere, ruimere slaapruimtes met een zitje. Eén ruimte voor vier en één ruimte voor acht personen. Naast deze zes slaapzalen zijn er ruime kleedkamers met wastafels en douches.

kleedkamer_web Kluisjes_liggend_web
Verdere voorzieningen

  • Kluisjes
  • Gratis WIFI
  • Groot scherm + beamer
  • Gezelschapsspellen
  • Voetbaltafel & dartbord
  • Fietsverhuur en -routes
  • Toegankelijk voor mindervaliden plus aangepast sanitair.


Omgeving
Op ons multifunctionele sportpark is er voor elk wat wils. Door de bosrijke omgeving is het extra ontspannen tijdens het inspannen. Kom eens een kijkje nemen op onze campus en laat u verrassen!

_DSC2593_DSC2592_DSC2590

 

 

 

 

 

Ontbijt, lunch of Diner

Op de Sportcampus hoeft u zich nooit druk te maken om zelf nog in de keuken te staan om het eten voor te bereiden. Wij bieden tegen een zeer scherpe prijs een lekkere lunch of diner. Mocht u overnachten op de Sportcampus dan is het ontbijt inclusief.

Daarnaast kunnen wij altijd meedenken over aanpassingen i.v.m. glutenallergie of lactose intolerantie.

_DSC2588_DSC2594_DSC2611

 

 

 

 

 

Meer informatie? Laat hieronder uw gegevens achter en binnen 24 uur nemen wij contact met u op. U kunt ons ook bereiken op 038 – 467 2442.

________________________________________________________________________________________________

[contact-form-7 id=”2627″ title=”Aanvraag Groepsaccommodatie”]

[recent_posts cat=”news” title=”Laatste nieuws”]