Feesten

Een gevierde jubilaris, het zoveel jarige bestaan of samen als bedrijf een mooi resultaat behaald? Genoeg redenen voor een feestje toch?

Bij Sportcampus De Pelikaan kan er volop gefeest worden. Zowel binnen als buiten. Georganiseerd door de medewerkers of helemaal opgezet naar eigen behoefte.

Binnen bevindt zich de sportlounge waar in een ontspannen sfeer een feestje gebouwd kan worden. De meeste stoelen en tafels kunnen aan de kant, zodat er een grote ruimte ontstaat. Er zijn mogelijkheden voor het draaien van muziek.

Buiten is een groot terras. Daar kan onder het genot van een drankje, genoten worden van de omgeving, het gezelschap, maar ook bijvoorbeeld van de barbecue.

Uiteraard wordt de catering in overleg geregeld. Ook over andere mogelijkheden, gaan de medewerkers van Sportcampus De Pelikaan met plezier het gesprek aan.

Alles weten over hoe jij je een feestje kunt bouwen bij Sportcampus De Pelikaan? Klik dan hier.

Thijs Jan is een ondernemer pur sang. Hij is vaak het eerste aanspreekpunt, maar je zult hem ook vaak genoeg tegenkomen op de Campus waar hij meehelpt met de organisatie van evenementen, diverse werkzaamheden verricht of gewoon een praatje komt maken of alles nog naar wens is.

Thijs Jan van den Berg

Wilt u iets vragen?