Familiedagen

Familie is een kostbaar bezit. Daar staan we soms te weinig bij stil. Ook ontbreekt het ons vaak aan tijd om samen dat familiegevoel te beleven. Bij Sportcampus De Pelikaan kan dat.

Je kunt er met je familie overdag en ’s nachts dan ook prima vertoeven.

Sportcampus De Pelikaan biedt zowel binnen als buiten tal van mogelijkheden voor een geslaagd familieweekend. In het hoofdgebouw kun je televisie of een film kijken, een spelletje doen of een goed gesprek voeren. Ook het overdekte terras biedt voldoende opties als het gaan om een gezellig samenzijn.

In de bosrijke omgeving kun je met zijn allen een boswandeling maken, een rondje fietsen of gebruik maken van de vele sportfaciliteiten. Ook een sportief programma op maat, is bespreekbaar.

Kortom, Sportcampus De Pelikaan is een geschikte familielocatie, die voor iedereen gemakkelijk te bereiken is. Meer weten over een afwisselend familieweekend? Klik hier voor meer informatie.

Thijs Jan is een ondernemer pur sang. Hij is vaak het eerste aanspreekpunt, maar je zult hem ook vaak genoeg tegenkomen op de Campus waar hij meehelpt met de organisatie van evenementen, diverse werkzaamheden verricht of gewoon een praatje komt maken of alles nog naar wens is.

Thijs Jan van den Berg

Wilt u iets vragen?