fbpx

Familiedag of vriendendag

[lead centered=”no”]Sportieve ontspanning[/lead]

Een sportieve familiedag of vriendendag is een mooie manier om elkaar nóg beter te leren kennen. Op een deze dag is er ruimte om elkaar uitgebreid te spreken maar ook om samen lekker sportief bezig zijn.


Knotshockey of GPS tocht

Sportcampus de Pelikaan is de perfecte locatie om een gezellige familiedag te organiseren; denk aan het té gekke Knotshockey, aan Urban Frisbee of een GPS tocht door het bos. Of kies voor een sportieve vriendendag: daag je vrienden uit voor een potje beachsoccer, beleef een mountainbiketocht of doe een bootcamp. Wij verzorgen alle hapjes en drankjes en de dag kunt u afsluiten met een heerlijk diner of een barbecue.


Rondje Zwolle

Sportcampus de Pelikaan is uitermate geschikt als op- en afstapplaats voor een fietstocht. De campus ligt dichtbij Fietsknooppunt 47 en is een perfecte startpunt voor het fietsen van een rondje Zwolle. U kunt bij ons fietsen huren; al vanaf €7,50 voor een middag.


Kinderfeestje

Zoekt u een origineel kinderfeestje? Kom dan naar onze sportcampus; onze instructeurs maken er een onvergetelijke dag van! Of probeer met een stel vriendinnen eens een middagje Yoga of een bootcamp; iets compleet anders dan anders doen. Het maximale uit je zelf halen om daarna te ontspannen en genieten van een heerlijke mango smoothie.
Bij ons is (bijna) alles mogelijk. Vertel ons uw wensen en wij maken een arrangement op maat.


Meer informatie? Laat hieronder uw gegevens achter en binnen 24 uur nemen wij contact met u op. U kunt ons ook bereiken op 038 – 467 2442 .

________________________________________________________________________________________________

[contact-form-7 id=”2627″ title=”Aanvraag Groepsaccommodatie”]

 

[recent_posts cat=”news” title=”Laatste nieuws”]