Bubbelvoetbal is het meest sportief voetbal achtig spel in Nederland. Je bent zacht verpakt in een bubbelbal, een grote kern van luchtcompartimenten die je bij een val of botsing beschermen.

De spelregels zijn eenvoudig en worden door professionele begeleiding uitgelegd aan jouw groep. Na de uitleg gaan we gelijk los! En er is niet 1 team die de bal uitneemt. Alle spelers rennen tegelijk naar de bal op de middellijn. We zijn begonnen

 

Voor Wie?

Bubbelvoetbal is uitermate geschikt als teambuilding uitje. Door het zachte karakter van de ballen kan er niets gebeuren. Maak teams uit verschillende afdelingen om zo samenwerken door het hele bedrijf te stimuleren of ga juist als verkoop tegen productie en als administratie tegen IT. Maar boek bubbelvoetbal ook voor jouw vrijgezellenfeest of maak er een leuk groepsuitje van met je vrienden, voetbalteam of familie.

 

Vragen of reserveren?

De medewerkers praten graag met je over jouw wensen en de mogelijkheden voor een geslaagde Bubbelvoetbal activiteit op Sportcampus De Pelikaan. Klik daarvoor hier.

 

Thijs Jan is een ondernemer pur sang. Hij is vaak het eerste aanspreekpunt, maar je zult hem ook vaak genoeg tegenkomen op de Campus waar hij meehelpt met de organisatie van evenementen, diverse werkzaamheden verricht of gewoon een praatje komt maken of alles nog naar wens is.

Thijs Jan van den Berg

Wilt u iets vragen?