Bedrijfsuitjes

Samen met het personeel een spraakmakend dagje uit beleven? Een combinatie van sportief bezig zijn, lekker eten en drinken en tijd voor elkaar? In een mooie, bosrijke omgeving, die goed bereikbaar is en waar je gratis en ruim kunt parkeren?

Wie bedrijfsuitjes zegt, zegt Sportcampus De Pelikaan.

Welke sportieve faciliteiten zijn er?

1 Kunstgras voetbalveld (FIFA PRO) met verlichting en eigen kleedaccommodatie
1 Hockeywaterveld met verlichting
2 Kunstgrasvelden
1 Indoorsport accommodatie (2100 m2) met onder andere 2 boardingvoetbalvelden
9 Kunstgras tennisbanen met verlichting
Pannakooi
Beachsportaccommodatie voor onder andere volleybal, voetbal, tennis, hockey, rugby
Groenstrook
Bosgebied

Al die faciliteiten bieden volop mogelijkheden. Zoals wandelen in de omgeving, een tennisballetje slaan, een potje voetballen of andere activiteiten op het grasveld of in het bos.
Of wat te denken van ludiek bubblevoetbal, volleyballen op het beachveld of een yogasessie volgen onder leiding van een instructeur? Ook dat kan allemaal geregeld worden.

Met alle plezier om het mede te organiseren en met veel kennis van bedrijfsevenementen, denken de medewerkers van Sportcampus De Pelikaan met je mee.

Meer weten over de vele mogelijkheden van bedrijfsevenementen bij Sportcampus De Pelikaan? Klik dan hier.

Thijs Jan is een ondernemer pur sang. Hij is vaak het eerste aanspreekpunt, maar je zult hem ook vaak genoeg tegenkomen op de Campus waar hij meehelpt met de organisatie van evenementen, diverse werkzaamheden verricht of gewoon een praatje komt maken of alles nog naar wens is.

Thijs Jan van den Berg

Wilt u iets vragen?