fbpx

Bedrijfsuitje

[lead centered=”no”]Sportief bedrijfuitje in Zwolle![/lead]

Legio mogelijkheden
Sportcampus de Pelikaan is uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje voor uw personeel, relaties of toekomstige klanten. Door de aanwezigheid van onder andere drie sportvelden, een beachveld, tennisbanen, een soccerarena en een enorme groenstrook met aangrenzend bos, zijn er tientallen activiteiten mogelijk. De Sportcampus is goed bereikbaar en beschikt over gratis en voldoende parkeerruimte.


Sportlounge

Het is mogelijk om gebruik te maken van onze gezellige sportlounge met terras. Hier kunt u genieten van bijvoorbeeld een lunch, buffet, een BBQ of borrel. Een potje darts of tafelvoetbal met collega’s doet het ook altijd goed. Maar goe het bedrijfsuitje er exact uit komt te zien kunt u samen met ons op locatie beslissen.


Organisatie uitbesteden?

Desgewenst kunnen wij het bedrijfsuitje voor u volledig organiseren, maar uw eigen organisatie- of evenementenbureau is natuurlijk ook van harte welkom.


Unieke ligging
SPORTCAMPUS PELIKAAN ZWOLLE
Door de unieke ligging van de Sportcampus zijn wij voor u graag spin in het web. Zo kunnen wij in samenwerking met de sportfaciliteiten en organisaties die in de directe omgeving van de Sportcampus liggen een uniek aanbod samenstellen. Samenwerkingspartijen zijn onder andere:

– Landstede sportcentrum
– PEC Zwolle
– IJsseldelta center
– Buitensport Zwolle
– Looks & brains


Meer informatie? Laat hieronder uw gegevens achter en binnen 24 uur nemen wij contact op.. U kunt ons ook bereiken op 06-81088822.

________________________________________________________________________________________________

[contact-form-7 id=”2650″ title=”Aanvraag Sport Events Zwolle”]

[recent_posts cat=”news” title=”Laatste nieuws”]