Bedrijf- of familiefeest in Zwolle!

Organiseren

Een gloednieuw jaar staat voor de deur. Het perfecte moment om met collega’s bij elkaar te komen. Even terugblikken op het afgelopen jaar, maar vooral vooruit kijken naar wat komen gaat. Maar bij het organiseren van een nieuwjaarsreceptie komt veel kijken. Daarom willen wij graag zoveel mogelijk uit handen nemen.

 

Locatie

Een nieuwjaarsreceptie is een feestelijke aangelegenheid. Daar hoort een passende locatie bij. Verwacht je 10, 50, 100 of 200 mensen op je nieuwjaarsreceptie, Sportcampus de Pelikaan is dan de ideale plek. Bij Sportcampus de Pelikaan kan ontspanning, dineren en feesten allemaal op 1 locatie.

 

Aankleding

Wij zorgen voor sfeervolle aankleding en verlichting, waardoor de ruimte een feestelijke uitstraling heeft en iedereen samen met collega’s en gasten kan genieten en ontspannen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eten en drinken

Wij kunnen samen met jullie een fantastische menu samenstellen van kleine hapjes tot een driegangenmenu. Verder beschikken wij over een complete drankenkaart.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Muziek

Wij kunnen zorgen voor een leuke Spotify-lijst, maar nog leuker is het om live muziek te hebben. Een ervaren plaatselijke band of DJ om op jullie nieuwjaarsreceptie of feest te komen spelen geeft echt een boost!

 

Iets ludieks

Om later terug te kunnen kijken op een geslaagd feest is een fotograaf of een toffe photobooth of polaroidcamera natuurlijk fantastisch.

Thijs Jan is een ondernemer pur sang. Hij is vaak het eerste aanspreekpunt, maar je zult hem ook vaak genoeg tegenkomen op de Campus waar hij meehelpt met de organisatie van evenementen, diverse werkzaamheden verricht of gewoon een praatje komt maken of alles nog naar wens is.

Thijs Jan van den Berg

Wilt u iets vragen?