fbpx

Het fantastische zonnetje van afgelopen dagen doet het hart van vele beachvolleybalfans weer sneller kloppen. Het antwoord daarop? De zevende editie van de Blauwvinger Beachvolleybal Competitie. 4 tegen 4 beachvolleybal plezier in de zon met het fijne zand tussen de tenen! Lees hieronder alle info omtrent speeldata, locatie, deelnemers en hoe je je kunt aanmelden:

 

Net zoals voorgaande edities wordt er bij voldoende aanmelding op twee verschillende niveaus gespeeld. Recreatie- en prestatieniveau. De spelregels zijn bij de recreatiepoule soepeler dan in de prestatiepoule waardoor het spelplezier in beide poules optimaal is!Wanneer
 zijn de speeldata?
Maandagavond vanaf 19.00 uur op de volgende data:

22 mei, speelronde 1
29 mei, speelronde 2
12 juni, speelronde 3
19 juni, speelronde 4
26 juni, finale ronde + afsluitende bbqWaar
 vind ik de beachvolleybalvelden?
Sportpark De Pelikaan
Haersterveerweg 2, Zwolle

De parkeermogelijkheid is uitstekend en er zijn kleedkamers aanwezig bij Sportcampus de Pelikaan.

jelle 2


Sportcampus de Pelikaan biedt iedere speelronde de mogelijkheid om voorafgaand aan de wedstrijden gezellig een “bakkie” te drinken en na de wedstrijden de mooie acties van die avond nog eens door te nemen onder het genot van een “sapje”.

Voor wie?
Vraag oud-deelnemers van de beachvolleybal competitie of beachvolleyballers in het algemeen hun mening over beachvolleybal en ze zullen gegarandeerd enthousiast reageren! De gemoedelijke sfeer, lekker sporten in de buitenlucht, vrolijke muziek op de achtergrond en de volgende ochtend nog zand tussen je tenen vinden als herinnering aan een leuke activiteit. Beachvolleybal is voor iedereen! Bedrijven, scholen, verenigingen en vriendengroepen zijn allemaal welkom. Dus heb je vrienden, teamgenoten bij je sportclub of medestudenten die mee willen doen? Stuur deze uitnodiging door en laat ze contact opnemen met de organisatie!


Hoe meld ik me aan?
Aanmelden gaat heel simpel via een mail naar beachvolleybal@jellarious.com
Vermeld daarin: 

– Het te spelen niveau (prestatie of recreatie)

– De bedrijfs-/teamnaam 

– Naam contactpersoon.

Na aanmelding ontvang je een mail met betalingsinfo. De aanmelding is definitief na betaling van het inschrijfgeld.

De 
kosten voor deelname aan de competitie zijn 100 euro per team. Dit is exclusief de afsluitende bbq. Meer informatie over de bbq en inschrijving voor de bbq volgt tijdens de competitie.


De uiterlijke inschrijfdatum voor de beachvolleybal competitie is 20 mei 2017.
Mocht er zo veel animo zijn dat het team overvol wordt, kun je gewoon meerdere teams inschrijven. Denk er in de aanmeldingsmail dan wel aan om voor ieder team een contactpersoon op te geven.
Tip: regel voor je team minstens 6 spelers zodat er iedere speelronde genoeg spelers zijn. Het komt altijd wel voor dat er een of twee mensen verhinderd zijn op een speelavond.

Voor meer informatie bel +31610765519 of mail beachvolleybal@jellarious.com


Ik zie je aanmelding met plezier tegemoet!

Met sportieve groet,

Jelle Hilarius

jelle 1