fbpx

De droom van elke voetbalfan en iedere supporter: een stap zetten op het heilige gras van PEC Zwolle. Vanaf medio augustus wordt die droom werkelijkheid bij Sportcampus de Pelikaan. Ondernemer Thijs Jan van den Berg verruilt het gras van het oude korfbalveld op de Sportcampus, voor het groenste stukje kunstgras van Zwolle. Met het verwerven van het grasveld is de Sportcampus een gerenommeerde sportlocatie voor niet alleen recreanten, maar zeker ook talentelftallen en profclubs!

 

 

Het verworven kunstgras van voetbalvereniging PEC Zwolle, is een unieke aanvulling op dat wat Sportcampus de Pelikaan al te bieden heeft. Naast voorzieningen voor uiteenlopende sporten als voetbal, hockey en andere outdoor activiteiten, voorziet dit multifunctionele sportpark ook in groepsaccommodaties voor trainingskampen of familieweekenden. Deze zijn voorzien van meerdere slaapzalen, kleedruimtes, vergaderfaciliteiten, een videoruimte en natuurlijk een gezellige loungehoek en buitenterras. Van den Berg: “Met deze stap hoort Sportcampus de Pelikaan bij de top van training locaties op voetbalgebied in Nederland”.

 

 

Je eigen gras voor een goed doel

Vanaf medio augustus kan iedere sportieveling dus komen sporten op een authentiek stukje kunstgras. Dat maakt het gras bij de buren niet langer groener! Meer goed nieuws: ook jij kunt een stukje kunstgras kopen op de open dag van PEC Zwolle in het MAC3PARK stadion op zaterdag 15 juli 2017. Samen met PEC Zwolle verkoopt Van den Berg hier restantstukken, waardoor je voor slechts €2,- per m2 een origineel stukje PEC Zwolle-gras in je eigen tuin of balkon kunt leggen! Van deze €2,- gaat €1,- naar PEC United. Je steunt hiermee belangrijke maatschappelijke doelen in de stad Zwolle.

 

 

 

Alvast reserveren:

 

info@sportcampusdepelikaan.nl of 038-4672442

 

 

Meer info over de open dag klik hier  voor de website van PEC Zwolle

 

 

Foto: Frans Paalman – Stentor Zwolle