fbpx

Sportcampus de Pelikaan is een veelzijdige groepsaccommodatie gelegen in Zwolle. Je kunt hier genieten van de bosrijke omgeving en de gezelligheid van de Agnietenplas. Dankzij de vele faciliteiten die de Sportcampus te bieden heeft is er altijd wel iets te beleven. Uiteraard kun je gebruik maken van de faciliteiten die op en rond het terrein liggen zoals de beachvelden, hockeywaterveld, korfbalvelden, tennisbanen, boardingvoetbalvelden, Landstede Sportcentrum, Zwembad de Vrolijkheid en grote groenstrook. Tevens beschikt de accommodatie over gratis wifi.

 

 

De ideale groepsaccomodatie voor elk gezelschap

Groepsaccommodatie Sportcampus de Pelikaan in Zwolle biedt enorm veel mogelijkheden voor ieder gezelschap. Of je nu met de hele familie wilt overnachten, met je sportteam op trainingskamp wil of met jouw school op uitwisseling gaat, alles is mogelijk!Sportcampus de Pelikaan neemt graag het werk uit uw handen en heeft een volledig draaiboek voor een fantastisch meerdaagse. Betaalbaar, van goede kwaliteit en de prijzen zijn (indien gewenst) inclusief eten, drinken en overnachten.

 

 

Slaapgelegenheid

Op onze campus is er plek voor 60 personen, verdeeld over 8 slaapzalen. Doe hier een virtuele tour over onze campus en bekijk alle faciliteiten.slaapgelegenheid_1_web horeca_2_web

Thijs Jan is een ondernemer pur sang. Hij is vaak het eerste aanspreekpunt, maar je zult hem ook vaak genoeg tegenkomen op de Campus waar hij meehelpt met de organisatie van evenementen, diverse werkzaamheden verricht of gewoon een praatje komt maken of alles nog naar wens is.

Thijs Jan van den Berg

Wilt u iets vragen?