Groepsaccommodatie Zwolle geopend!

 

Sportcampus de Pelikaan vindt het belangrijk om jouw veiligheid te waarborgen! Om de 1.5 meter afstand te kunnen waarborgen, doen wij er alles aan om jouw veilig te laten overnachten op onze groepsaccommodatie.

 

✔ Conform de richtlijnen van het RIVM

✔ Hygiëne maatregelen

✔ 1.5 meter afstand

✔ Eigen sanitair

 

Zomervakantie 2020 in Nederland!

 

In eigen land op vakantie is razend populair op het moment. We kunnen eindelijk weer vooruit kijken en een vakantie in eigen land is een fijne manier om toch lekker weg te zijn deze zomer.

Een zomervakantie kan uitstekend in Zwolle. Zwolle heeft tal van mooie plekken te bieden. Ontdek bijvoorbeeld de middeleeuwse binnenstad met mooie stadsgracht, waar diverse watersport mogelijkheden zijn. Voor een culturele middag is museum De Fundatie een zeer geschikte locatie. Ga met jouw familie of vrienden fietsen of wandelen bij het Engelse werk of Agnietenplas.

 

Eigen accommodatie of Full service

 

Sportcampus de Pelikaan bied u de mogelijkheid om de accommodatie volledig voor u zelf te hebben of u een full service pakket aan te bieden. Kom met jouw sportteam, vriendengroep of familie langs voor een ontspannen en sportieve ervaring. Samen met u kunnen we kijken naar uw wensen en de diverse mogelijkheden. Voor meer informatie: 038-4672442.

 

Reserveren of vragen?

Thijs Jan is een ondernemer pur sang. Hij is vaak het eerste aanspreekpunt, maar je zult hem ook vaak genoeg tegenkomen op de Campus waar hij meehelpt met de organisatie van evenementen, diverse werkzaamheden verricht of gewoon een praatje komt maken of alles nog naar wens is.

Thijs Jan van den Berg

Wilt u iets vragen?